Γεια σας, γεια σας, τι σας έχω? Υπέροχα νέα…νέα ομορφιάς για εμάς τις γυναίκες!
Ο γαλλικός οίκος Yves Rocher μας προσκαλεί σε ανοιχτή εκδήλωση ομορφιάς, την Παρασκευή 4 Νοεμβρίου 2016 από τις 11:00 πμ μέχρι τις 18:00, στα κεντρικά γραφεία της εταιρείας Τεόρος Yves Rocher, Δεινοκράτους 101, Κολωνάκι (έναντι ναυτικού νοσοκομείου, στάση μέγαρο μουσικής) για να μας μεταδώσει τις γνώσεις του στην επιστήμη της ομορφιάς! Γιατί η ομορφιά είναι αποδεδειγμένα θέμα επιστήμης! 

Μαζί με μια ομάδα ειδικών:

  • θα γνωρίσουμε τον τύπο δέρματος μας μέσω της ανίχνευσης δέρματος (skin scanner)!
  • θα απολαύσουμε περιποίηση προσώπου με τα λατρεμένα προϊόντα καθαρισμού!
  • Θα ανακαλύψουμε τις νέες χρωματικές αποχρώσεις του φετινού χειμώνα με μακιγιάζ!
  • θα  ενημερωθούμε πλήρως για όλα αυτά τα μαγικά προϊόντα ομορφιάς αλλά και για τα δραστικά συστατικά τους, που προέρχονται από τον μαγικό κόσμο των φυτών!
  • θα διδαχθούμε τρόπους σωστής εφαρμογής και χρήσης των προϊόντων ομορφιάς!
  • θα μυρίσουμε αρώματα σαγηνευτικά, λουλουδάτα, με φινέτσα αλλά και διαχρονικότητα, αρώματα ικανά να σκιαγραφήσουν το χαρακτήρα μας!
  • θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε από κοντά και να αγγίξουμε δεκάδες προϊόντα που μπορούν να μας πείσουν για την αποτελεσματικότητα τους, με την πρώτη κιόλας εφαρμογή!
  • και φυσικά, πολλά δώρα και ευχάριστες εκπλήξεις μας περιμένουν!
Αν θες κι εσύ φίλη μου, να μπεις στον μαγικό κόσμο της Yves Rocher (δημιουργό της φυτικής κοσμετολογίας) τότε μη χάσεις αυτό το ραντεβού!!! Η ομορφιά είναι επιλογή!
Θα είμαι κι εγώ εκεί μαζί με φίλες μου, γιατί αγαπάμε και εμπιστευόμαστε την Yves Rocher καιρό τώρα… 
Σε φιλώ!

Υ.Σ.: Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα προϊόντα και το πώς μπορείς να τα αποκτήσεις, μη διστάσεις να επικοινωνήσεις με μήνυμα, εδώ κάτω από την ανάρτηση ή στη σελίδα στο fb εδώ!

Author

Hello I'm Maria, the one behind the scenes, μαμά του 8 χρόνου Γιώργου & του 5,5 χρονών Αναστάση. Τα μικρά μου αντράκια, σύμφωνα με τον τίτλο του blog - Maria's Little Men!

1 Comment

Write A Comment

Pin It