Στο ιστορικό κτίριο της οδού Δράκου 9, στο Κουκάκι, απέναντι από το Εθνικό Μουσείο Σύγχρονης Τέχνης, η Trii, ένας φορέας που δημιουργήθηκε από μια σύμπραξη ανθρώπων που δραστηριοποιούνται  στον χώρο της τέχνης και του πολιτισμού, δημιούργησε  τη μόνιμη βάση της, το Trii Art Hub.

Xristoygenniatikh-filanthrwpikh-ekthesh-xeiropoihtwn-eidwn
Πρόκειται για έναν πολυχώρο διαφόρων δράσεων, με πολιτιστικό, καλλιτεχνικό αλλά και επιμορφωτικό χαρακτήρα! Εκεί θα βρει κανείς εκθέσεις διαφόρων καλλιτεχνών, ομιλίες, σεμινάρια αλλά και διάφορες άλλες δράσεις.
Οι συνεργάτες του Trii Art Hub είναι φιλανθρωπικά ευαισθητοποιημένοι, ανοίγουν τις πόρτες τους σε ανθρώπους που επιθυμούν να συνδράμουν και να ενισχύσουν το έργο των Γιατρών Χωρίς Σύνορα!
Στις 17 & 18 Νοεμβρίου και ώρες 13:00 – 20:00,  άνθρωποι που αγαπούν τις χειροτεχνίες  ενώνουν τις δυνάμεις τους και προσφέρουν τα έργα τους για καλό σκοπό, φιλοξενούμενοι φυσικά στον όμορφο χώρο του Trii Art Hub.
Στην έκθεση θα βρούμε κάθε λογής χειροποίητες δημιουργίες όπως κοσμήματα, αξεσουάρ, βιολογικά καλλυντικά, κεραμικά είδη και παιδικά πινακάκια και διακοσμητικά, πλεκτές κούκλες ενώ δεν θα λείψουν τα χριστουγεννιάτικα είδη και γούρια.
Ελάτε όλοι μαζί να κάνουμε τη βόλτα μας στην έκθεση, προσφέροντας ο καθένας μας ξεχωριστά για αυτόν όμορφο σκοπό, βοηθώντας όλους εκείνους που έχουν την ανάγκη μας! Όλοι μαζί μπορούμε!!!
Στο ισόγειο του Trii Art Cafe & Wine Bar, υπάρχει ένα πανέμορφος χώρος σε μία ατμοσφαιρική  εσωτερική αυλή, όπου μπορούμε να χαλαρώσουμε πίνοντας, καφεδάκι ή κρασάκι.
Author

Hello I'm Maria, the one behind the scenes, μαμά του 8 χρόνου Γιώργου & του 5,5 χρονών Αναστάση. Τα μικρά μου αντράκια, σύμφωνα με τον τίτλο του blog - Maria's Little Men!

Write A Comment

Pin It