Πριν από μερικές εβδομάδες, δέχτηκα μια πρόταση από τη διαδικτυακή μου φίλη Ζωή και το blog της Mama Petounia… να γράψω ένα κείμενο για τη νέα της στήλη “Φίλων Γράμματα”!  Τη Ζωή την παρακολουθώ, από τα πρώτα μου βήματα μέσα στη bloggοσφαιρα. Έχω ξεχωρίσει το blog της και τον τρόπο που γράφει! Τα κείμενά της είναι απλά, γεμάτα ουσία, αλήθειες και όμορφες φωτογραφίες από την καθημερινότητα της! Οι μηνιαίες λίστες δε που τηρεί, έχουν γίνει (ξανά) τρόπος έμπνευσης και έκφρασης και της δικής μου ζωής! Η απόφαση μου να της στείλω ένα γράμμα με συνταγή, ήταν εύκολη! Η Ζωή είναι χορτοφάγος κι απ’όσο έχω καταλάβει αγαπά τις ιδιαίτερες συνταγές. Ιδιαίτερη είναι και η συνταγή που θέλησα να μοιραστώ μαζί της, μαζί σας…μια συνταγή για σούπα βελουτέ με μανιτάρια .
Διαβάστε ολόκληρη τη συνταγή στο blog της Ζωής στη στήλη Φίλων γράμματα #6
Ζωή μου, σ’ευχαριστώ πολύ και πάλι,για τη ζεστή φιλοξενία!
Author

Hello I'm Maria, the one behind the scenes, μαμά του 8 χρόνου Γιώργου & του 5,5 χρονών Αναστάση. Τα μικρά μου αντράκια, σύμφωνα με τον τίτλο του blog - Maria's Little Men!

3 Σχόλια

  1. Μου αρεςει και εμένα πολύ το ύφος της Ζωής. Χαιρομαι πολύ για τη συνεργασία σας. Θα σας διαβάζουμε με χαρά :))

    • Γεια σου Μαριάννα μου, τι κάνεις? Κι εγώ χαίρομαι, επειδή η Ζωή είναι ένα πολύ γλυκό και γνήσιο παιδί! Θα χαρούμε πολύ, φιλάκια

Write A Comment

Pin It