Σχετικά

Hello I’m Maria, the one behind the scenes, μαμά του Γιώργου & του Αναστάση. Τα μικρά μου αντράκια, σύμφωνα με τον τίτλο του blog – Maria’s Little Men!

Γεννήθηκα στη Αθήνα έναν Σεπτέμβρη του 1979, αλλά (ευτυχώς) έζησα και μεγάλωσα στην επαρχία, στο Νέο Πύργο (Βόρεια Εύβοια), έναν επίγειο παράδεισο! Τα παιδικά μου χρόνια, ευτυχισμένα και ανέμελα! Χόρτασα παιχνίδι και τρέξιμο στα βουνά και στις αλάνες, πέρασα  όμορφα καλοκαίρια δίπλα στη θάλασσα και χάρηκα τις ομορφιές της μητέρας φύσης! Υπέροχες αναμνήσεις! Έχω δύο υπέροχους γονείς και μία μικρότερη (κατά τρία χρόνια) αδερφή, την Κυριακή. Μας μεγάλωσαν με πολλή αγάπη, δίνοντας μας τις σωστές αξίες και όλα τα ιδανικά για να πορευτούμε στη ζωή με αξιοπρέπεια! Σε εκείνους οφείλω ότι έχω καταφέρει μέχρι σήμερα!

Maria's Little Men

Σπούδασα ειδικός τουριστικού πρακτορείο δύο χρόνια, σε δημόσια Ι.Ε.Κ. στο Βόλο και άλλα τέσσερα χρόνια στο Deree College με πτυχίο “Associate in Applied Science at Secreterial Studies”. Ζω στην Αθήνα με την οικογένειά μου, σε μια ήσυχη και καταπράσινη περιοχή των Νοτίων Προαστίων! Με τραβάει η θάλασσα βλέπετε…

Το blogging μπήκε στη ζωή μου, με τη γέννηση του πρώτου μου παιδιού. Σημαίνει πολλά για μενα… είναι πηγή χαράς, έμπνευσης, δημιουργίας, τρόπος επικοινωνίας, ψυχαγωγίας κι ως ένα βαθμό λειτουργεί κι ως ψυχοθεραπεία, ειδικά τα τελευταία χρόνια που δεν εργάζομαι…

Εδώ μέσα, γράφω για τις οικογενειακές μας περιπέτειες, τα ταξίδια μας, τις όμορφες αλλά κι τις άσχημες στιγμές της καθημερινότητας μας. Θα γράφω για όσα σκέφτομαι, όσα νιώθω και γενικά όσα με ενδιαφέρουν ως μαμά και γυναίκα! 

Είμαι Παρθένος με ωροσκόπο Κριό… δίνω μεγάλη σημασία στο θεσμό της οικογένειας και της φιλίας… αγαπώ τη φύση και τη θάλασσα… με ηρεμούν, όταν βρίσκομαι κοντά τους! Τα καλοκαίρια όταν βρίσκομαι στο χωριό μου, συνηθίζω να κάθομαι σ’ ένα αγαπημένο καφέ μπροστά στη θάλασσα και να πίνω Freddito… τρελαίνομαι για ταξιδάκια! Όνειρό μου να ταξιδέψω στο Παρίσι και στην Κωνσταντινούπολη, με ιδιαίτερη επιθυμία να επισκεφτώ το παλιό χωριό των παππούδων μου τον Πύργο ή αλλιώς Kemerburgaz… αγαπώ τον κινηματογράφο κι όποτε δεν είναι εφικτό να βρεθώ σε μία κινηματογραφική αίθουσα, τη βρίσκω εξίσου και στον καναπέ του σπιτιού μου αγκαλιά μ’ ένα μπολ ποπ-κορν (και τον άντρα μου εννοείται…). Αγαπημένο μου χρώμα, το τιρκουάζ… δεν μπορώ να αντισταθώ σε μία κούπα καλοψημένου ελληνικού καφέ, όπως επίσης και σ’ ένα ωραίο γλυκό, ειδικά αν περιέχει σοκολάτα… φετίχ μου? Τα παπούτσια και οι τσάντες – όχι απαραίτητα επώνυμες & ακριβές μάρκες- αρκεί να μου κάνουν «κλικ» στο μάτι… εξίσου μεγάλη αδυναμία, τα κοσμήματα! Αν μπορούσα να περιγράψω την καθημερινότητά μου (έγγαμος βίος, παιδιά, υποχρεώσεις, στιγμές κτλ) με μία λέξη, αυτή θα ήταν ΘΑΛΑΣΣΑ!

Καλώς ήρθατε!
Μαρία

Pin It