Σήμερα το πρωί είχαμε τη χαρά να βρεθούμε οικογενειακώς σε μία γιορτή προσφοράς και αγάπης με αφορμή το βιβλίο Ο πρώτος μου Όσκαρ Ουάιλντ: «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» σε διασκευή της Αργυρώς Πιπίνη,η οποία πραγματοποιήθηκε στον πολυχώρο των εκδόσεων Μεταίχμιο σε συνεργασία με την ΑΜΚΟ give the kids!

Απολαύσαμε την αγαπημένη Αργυρώ Πιπίνη σε μία διαφορετική αφήγηση του τρυφερού βιβλίου «Ο ευτυχισμένος πρίγκιπας» το οποίο εκτός του ότι μας συγκίνησε βαθιά, μας δίδαξε επίσης ότι πρέπει να κάνουμε πράξη την καλοσύνη και την αγάπη που έχουμε μέσα μας. Δοξάσαμε το καλό, προσφέροντας μια σακούλα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης στηρίζοντας τις οικογένειες που φροντίζει η ΑΜΚΟ give the kids.
Μετά το τέλος της παρουσίασης, φτιάξαμε μαζί με τα παιδιά, χριστουγεννιάτικες κάρτες για να συνοδεύσουμε τα δώρα μας και να κάνουμε  χαρούμενους πολλούς γονείς και πολλά παιδιά που χρειάζονται σήμερα περισσότερο από ποτέ την προσφορά μας.
Στα αγόρια μου άρεσε πολύ η παρουσίαση και έφτιαξαν με ενθουσιασμό τις δικές τους κάρτες! Πριν φύγουμε, εννοείται πως ζήτησαν αφιέρωση από την συγγραφέα στο βιβλίο που αγοράσαμε για να το έχουμε στη βιβλιοθήκη μας. 
Χαίρομαι που τελικά πήγαμε στην εκδήλωση (είχα δίλημμα στην αρχή καθώς έπρεπε να αφήσω πολλές δουλειές πίσω μου) επειδή συμβάλαμε κι εμείς με τη σειρά μας σ’αυτή την όμορφη πράξη αγάπης και προσφοράς και θέλω πολύ τα παιδιά μου να παίρνουν τέτοια ερεθίσματα από εμάς τους μεγάλους, που να τους γίνονται παραδείγματα προς μίμηση! 
Πολλά συγχαρητήρια στην ΑΜΚΟ give the kids για την αξιέπαινη προσφορά τους αλλά και στις εκδόσεις Μεταίχμιο που στηρίζουν τέτοιες δράσεις! 
Λίγα λόγια για το βιβλίο
Η ιστορία της ξεχωριστής φιλίας ανάµεσα σ’ ένα άγαλμα, τον Ευτυχισµένο Πρίγκιπα, και ένα νεαρό χελιδόνι. Το χελιδόνι διηγείται στον πρίγκιπα τα παράξενα και θαυµαστά που έχει δει στα ταξίδια του σε χώρες εξωτικές και ο πρίγκιπας του µιλάει για τη ζωή του, για τους ανθρώπους, για το καλό και το κακό, για τη δυστυχία και την ευτυχία. Οι δύο αυτοί φίλοι, το χελιδόνι της καλοσύνης και ο πρίγκιπας της προσφοράς, ενώνουν τις δυνάµεις τους, σ’ αυτή την κρύα πόλη του βορρά, για να βοηθήσουν τους φτωχούς και τους αρρώστους, τους πεινασµένους και τους καταφρονεµένους, δοξάζοντας το καλό.
Author

Hello I'm Maria, the one behind the scenes, μαμά του 8 χρόνου Γιώργου & του 5,5 χρονών Αναστάση. Τα μικρά μου αντράκια, σύμφωνα με τον τίτλο του blog - Maria's Little Men!

Write A Comment

Pin It