Ο μικρός δράκος Καρύδας, που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο, είναι μια επιτυχημένη σειρά βιβλίων που τα αγόρια μου αγαπούν πολύ! Το τελευταίο βιβλίο του γνωστού συγγραφέα Ίνγκο Ζίγκνερ με τίτλο “Ο μικρός δράκος Καρύδας: Περιπέτεια στους Ινδιάνους” προστέθηκε στη συλλογή μας πριν λίγο καιρό, η οποία σιγά σιγά μεγαλώνει!

Πρόκειται για μια σειρά βιβλίων, που απευθύνεται σε παιδιά ηλικίας 5+, με πρωταγωνιστές έναν κόκκινο, μικρό δράκο που ακούει στο όνομα Καρύδας και τα πιστά του φιλαράκια, τον Όσκαρ το φαγανόδρακο και τη Ματίλντα τη μικρή σκατζοχοιρίνα που μπλέκονται σε απίθανες χιουμοριστικές περιπέτειες που εκτυλίσσονται σε διάφορες τοποθεσίες και εποχές: στη ζούγκλα, στην προϊστορία, στο διάστημα, στη χαμένη Ατλαντίδα, αλλά και στον Βόρειο Πόλο. Εμείς πρωτογνωρίσαμε τον μικρό δράκο Καρύδα πριν μερικά χρόνια με το βιβλίο “Περιπέτεια στη χαμένη Ατλαντίδα”. Στη συνέχεια διαβάσαμε το βιβλίο με τίτλο “Το μυστικό του Φαραώ”, έπειτα το βιβλίο “Στην εποχή των δεινοσαύρων” και τώρα το “Περιπέτεια στους Ινδιάνους”. Δυστυχώς, μας έχουν ξεφύγει κάποια, αλλά σκοπεύω να αγοράσω όλα τα προηγούμενα κάποια στιγμή!

“Ο μικρός δράκος Καρύδας: Περιπέτεια στους Ινδιάνους”, λοιπόν, το νέο βιβλίο της σειράς εξιστορεί άλλη μια διασκεδαστική περιπέτεια της γνωστής παρέας, αυτή τη φορά στην άγρια Δύση, αφού ο μπαμπάς του Όσκαρ κάνει όρεξη για βουβαλίσιο κρέας. Ο Καρύδας και η Ματίλντα, προσφέρονται να συνοδεύσουν το φίλο τους μέχρι τις απέραντες πεδιάδες της Αμερικής, προκειμένου να δουν από κοντά όλοι μαζί αυτά τα πελώρια ζώα! Ζητούν τη βοήθεια ενός γιγάντιου πρασινόδρακου, του Ευγένιου – ο οποίος θα τους μεταφέρει στις πλάτες του, πετώντας μέχρι εκεί. Το όνειρο τους, να συναντήσουν Ινδιάνους θα πραγματοποιηθεί. Την πρώτη τους μέρα στις απέραντες πεδιάδες της Δύσης βρίσκουν έναν τεράστιο βούβαλο, που ξαφνικά αρχίζει να τρέχει ποδοπατώντας ό,τι βρεθεί μπροστά του. Ένα έξυπνο κόλπο θα σώσει όμως τους τρεις φίλους, την τελευταία στιγμή. Τι σκέφτηκαν οι φίλοι; Και τι θα γίνει όταν ξαφνικά θα εμφανιστεί μπροστά τους μια μικρή Ινδιάνα; Αυτά κι άλλα πολλά εξελίσσονται στο νέο βιβλίο τουΊνγκο Ζίγκνερ, πλούσιο σε αστείες ατάκες και πολλή δράση! Μια ακόμα συναρπαστική περιπέτεια του μικρού δράκου Καρύδα σε περιμένει… από τις εκδόσεις Μεταίχμιο! Πιστεύω ότι θα την αγαπήσετε κι εσείς όσο και εμείς!

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ. Δείτε ΕΔΩ και τα υπόλοιπα βιβλία της σειράς!

Επιπλέον, ένα τυχερό παιδάκι έχει την ευκαιρία να κερδίσει ένα δωρεάν αντίτυπο του βιβλίου στο διαγωνισμό που τρέχει αυτές τις μέρες στο λογαριασμό του Maria’s Little Men.gr στο Instagram ΕΔΩ

Καλή επιτυχία!

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία ή μπορείτε να το αγοράσετε από το e-shop των εκδόσεων Μεταίχμιο ΕΔΩ.

Author

Hello I'm Maria, the one behind the scenes, μαμά του 8 χρόνου Γιώργου & του 5,5 χρονών Αναστάση. Τα μικρά μου αντράκια, σύμφωνα με τον τίτλο του blog - Maria's Little Men!

Write A Comment

Pin It