Το Σάββατο 10 Νοεμβρίου 2018 στις 17:00, πραγματοποιήθηκε η τρίτη συνεχόμενη εκδήλωση με τίτλο “It’s a mum’s world”, από τις εκδόσεις Διόπτρα! Μαμάδες, βιβλία, ζεστές και κρύες λιχουδιές έδωσαν το σύνθημα για μία δημιουργική συνάντηση.

ITS-A-MUMS-WORLD-EVENT-DIOPTRA-BOOKS

Σκοπός αυτής της άψογης εκδήλωσης – στον φιλόξενο χώρο του Yoleni’s Greek Gastronomy Center – ήταν η παρουσίαση του εκδοτικού προγράμματος των εκδόσεων Διόπτρα.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν φίλες bloggers, που αγαπούν και στηρίζουν τις εκδόσεις Διόπτρα. Φέτος είχα τη χαρά να βρίσκομαι κι εγώ ανάμεσά τους και να γνωρίσω από κοντά τους ανθρώπους που κρύβονται πίσω από τα βιβλία των εκδόσεων Διόπτρα και οφείλω να ομολογήσω ότι έμεινα με τις καλύτερες εντυπώσεις. Αλεξάνδρα, Γεωργία και Κάλλια σας ευχαριστώ μέσα από την καρδιά μου για την πρόσκληση και χάρηκα πολύ για τη γνωριμία μας!

Εκτός των άλλων, βρέθηκα στην ευχάριστη θέση να γνωρίσω και να συνομιλήσω με πολυτάλαντες συγγραφείς, οι οποίες ως επίτιμες προσκεκλημένες της εκδήλωσης  μας παρουσίασαν τα νέα τους βιβλία με ιδιαίτερο ενθουσιασμό, όπως η Κατερίνα Μαρκαδάκη για το νέο της βιβλίο “Ο Άγιος Τερατοσίλης και τα Χαμένα Γράμμενα”, η Μαρίνα Γιώτη που ψάχνει να βρει “Τι τρέχει με τον Αϊ-Βασίλη;”  και η Σοφία Δάρτζαλη που έγραψε μια ιστορία για ένα περίεργο σύννεφο που τρώει όλα τα “Ναι” των παιδιών “Το σύν-ΝΑΙ-φο που κατάπινε τα Ναι”.


Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης η ομάδα του Yoleni’s απασχόλησε δημιουργικά σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, τα παιδάκια των καλεσμένων μαμάδων!!!
Φυσικά, από μια τόσο οργανωμένη εκδήλωση δεν θα μπορούσαν να λείπουν οι χορηγοί. Χορηγοί επικοινωνίας λοιπόν ήταν τα χειροποίητα κοσμήματα “Πριγκιπώ”, με ένα custom made βραχιόλι ειδικά για την περίσταση, που μας έκανε να νιώθουμε πριγκίπισσες, η εταιρεία φυσικών καλλυντικών “Naobay” και η ελληνική εταιρεία παιχνιδιών “ΑS Company”.

Author

Hello I'm Maria, the one behind the scenes, μαμά του 8 χρόνου Γιώργου & του 5,5 χρονών Αναστάση. Τα μικρά μου αντράκια, σύμφωνα με τον τίτλο του blog - Maria's Little Men!

Write A Comment

Pin It