Η οικογενειακή φωτογράφιση αποτελεί μια από τις πιο διασκεδαστικές φωτογραφίσεις, κατά τη γνώμη μου. Στο εξωτερικό είναι ιδιαίτερα διαδεδομένη αλλά πλέον φαίνεται να κερδίζει ολοένα και περισσότερο έδαφος στην καρδιά του Έλληνα, αφού πολλές οικογένειες τείνουν να επιλέγουν το συγκεκριμένο είδος φωτογράφισης.  Προσωπικά, ήθελα εδώ και πολύ καιρό να το τολμήσω!
Family-Photoshooting
Μια τέτοια φωτογράφιση αποτελεί ένα μικρό δείγμα της αγάπης αλλά και του δεσίματος μεταξύ των μελών μιας οικογένειας, δε νομίζεις? Η αγάπη είναι σίγουρα αληθινή και δεν θα ξεθωριάσει ποτέ, όσα χρόνια κι αν περάσουν. Το family photoshooting, είναι μια τέλεια, φοβερή ιδέα, που χαρίζει μια διαφορετική πινελιά στα φωτογραφικά μας άλμπουμ. Κι όπως η αγάπη μιας οικογένειας, έτσι και οι φωτογραφίες παραμένουν αναλλοίωτες στο χρόνο, κρατώντας ζωντανές τις στιγμές και τις όμορφες αναμνήσεις. Εμείς, ζήσαμε μια τέτοια μοναδική εμπειρία, με στιγμές γέλιου, χορού και παιχνιδιού, πριν 2 μήνες περίπου – όταν κερδίσαμε ένα κουπόνι έκπτωσης στον παιδότοπο του Metro Mall – στο φωτογραφικό στούντιο Came Photography στη Γλυφάδα. Οι εντυπώσεις που μας άφησε, είναι καταπληκτικές. Περάσαμε τέλεια και σίγουρα θέλουμε να το ζήσουμε ξανά! Την επόμενη φορά, θα επιλέξω να φωτογραφηθούμε σε εξωτερικό χώρο… ίσως κάπου με θάλασσα!
Από ένα αρχείο 150 λήψεων, επέλεξα τις αγαπημένες μου για να τις μοιραστώ μαζί σας! Για τις ανάγκες τις ανάρτησης βέβαια οι συγκεκριμένες φωτογραφίες έχουν υποστεί επεξεργασία επειδή ήταν μεγάλες σε μέγεθος και κατά συνέπεια έχει “πειραχτεί” η ανάλυσή τους. Δείτε τες…

Λοιπόν, πώς σας φάνηκαν? Εσείς το έχετε επιχειρήσει ποτέ? 
Με αγάπη,
Μαρία

Author

Hello I'm Maria, the one behind the scenes, μαμά του 8 χρόνου Γιώργου & του 5,5 χρονών Αναστάση. Τα μικρά μου αντράκια, σύμφωνα με τον τίτλο του blog - Maria's Little Men!

8 Σχόλια

  1. Μαρία μου τέλειες οι φωτογραφίες σας! Το έχουμε κάνει κι εμείς, ήταν δώρο στο γάμο μας κι έκτοτε ξαναπήγαμε με τα κορίτσια! Το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό, αφού αντί για πίνακες στο σπίτι έχω μόνο τέτοιες φωτογραφίες μας!

    • Σ'ευχαριστώ Σωτηρία μου! Ναι είναι όντως τέλειο, κι εμείς θα κάνουμε πίνακες με κάποιες από τις φωτογραφίες! σε φιλώ

  2. Εγώ το ξέρεις! Το κάνω κάθε χρόνο από όταν γεννήθηκε ο μικρός και δεν το μετανιώνω στιγμή! Σου προτείνω ανεπιφύλακτα φωτογράφιση και σε εξωτερικό χώρο, δεν συγκρίνονται! Είστε υπέροχοι! Καλή αρχή!!!!

    • Σ'ευχαριστώ Γιάννα μου! Σίγουρα θα το κάνουμε και σε εξωτερικό χώρο! φιλιά

Write A Comment

Pin It