Διαβάσαμε το βιβλίο “Μια στάλα θάρρος” που κυκλοφορεί από τις εκδόσεις Μεταίχμιο και σας το προτείνουμε ανεπιφύλαχτα! Πρόκειται για άλλο ένα “διαμαντάκι” που ξεχωρίσαμε με τα παιδιά μου από την πρώτη στιγμή τόσο για την αστεία και ενθαρρυντική ιστορία του, το πανέμορφο εξώφυλλο και τη φοβερή, πολύχρωμη εικονογράφηση, όσο και για τα σπουδαία μήνυμα που θέλει να περάσει στους μικρούς αναγνώστες. Το ότι όλοι είμαστε πολύ πιο γενναίοι απ’ όσο νομίζουμε! Αρκεί να το πιστέψουμε! Αρκεί να δείξουμε μια στάλα θάρρος! Μια διδακτική ιστορία, γεμάτη συμβολισμούς, ενθουσιασμό, αγάπη, έμφαση στη φιλία, παρότρυνση και θάρρος… όχι, πολύ. Μια στάλα θάρρος είναι αρκετή για να μας ανοιχτούν νέοι δρόμοι….

Το “Μια στάλα θάρρος” πραγματεύεται την ιστορία ενός μικρού κούνελου, του Λόγκαν που φοβάται να ξεμυτίσει από τη φωλιά του, σε αντίθεση με την θαρραλέα φίλη του, τη Λούνα που τον προτρέπει συνεχώς να την ακολουθήσει, για να ζήσουν νέες περιπέτειες. Τελικά ο μικρός μας ήρωας, καταφέρνει να υπερβεί τους φόβους του και να βγει εκεί έξω… στο άγνωστο δάσος – που στα μάτια του φαντάζει τρομακτικό και επικίνδυνο! Παίρνοντας αυτή την απόφαση, θα ζήσει τις πρώτες του περιπέτειες, θα γνωρίσει τις ομορφιές της φύσης, θα γνωρίσει νέους φίλους αλλά και κάτι σημαντικότερο… θα γνωρίσει καλύτερα τον ίδιο του τον εαυτό, που αποδεικνύεται τελικά ότι είναι πιο γενναίος και πιο τολμηρός απ’ όσο πίστευε!

Περιγραφή βιβλίου

Μπορεί ένα κουνέλι που δεν τολμάει να βγει από το σπίτι του να δείξει μια στάλα θάρρος; Ο Λόγκαν ξεκινάει για την πρώτη του περιπέτεια, και δεν είναι καθόλου ενθουσιασμένος γι’ αυτό. Έξω όμως τον περιμένει ένας εκπληκτικός κόσμος, αρκεί να βρει το κουράγιο να τον ανακαλύψει… Μια αστεία αλλά και ενθαρρυντική ιστορία, που δείχνει ότι όλοι είμαστε πολύ πιο γενναίοι απ’ όσο νομίζουμε.

Ξεφυλλίστε τις πρώτες σελίδες του βιβλίου ΕΔΩ

Το βιβλίο είναι διαθέσιμο στα βιβλιοπωλεία ή μπορείτε να το αγοράσετε από το e-shop των εκδόσεων Μεταίχμιο ΕΔΩ.

Author

Hello I'm Maria, the one behind the scenes, μαμά του 8 χρόνου Γιώργου & του 5,5 χρονών Αναστάση. Τα μικρά μου αντράκια, σύμφωνα με τον τίτλο του blog - Maria's Little Men!

Write A Comment

Pin It