Το νέο cooking project της αγαπημένης Μαρίας Χολέβα σε συνεργασία με τη γλυκύτατη chef Μάγκυ Ταμπακάκη, είναι γεγονός! Οι υπέροχες business μανούλες (και κουκλάρες να μου επιτρέψετε να αναφέρω!) ένωσαν τις δυνάμεις τους, τις ιδέες τους για εναλλακτικές, υγιεινές προτάσεις εδεσμάτων αλλά και την αγάπη τους για τη μαγειρική και δημιούργησαν το “Μαγειρεύω με τη μαμά μου”! Ένα παιχνιδιάρικο και γευστικό σεμινάριο μαγειρικής που στόχο έχουν να ταξιδέψει σε όλη την Ελλάδα και να μας μάθουν πως μπορούμε να δημιουργούμε νόστιμα και υγιεινά πιάτα παρέα με τα παιδιά μας!

Ο πρώτος σταθμός αυτού του ταξιδιού ήταν, το περασμένο Σάββατο στον ζεστό και φιλόξενο χώρο της Miele Experience Center στο Ν. Ψυχικό, όπου και βρεθήκαμε μαζί με άλλες business μανούλες,παρέα με τα παιδάκια μας, για να γιορτάσουμε την έναρξη των live cooking seminars, μαγειρεύοντας νόστιμα γλυκίσματα σε υγιεινές παραλλαγές!!!

Όλες οι συνταγές που ετοιμάσαμε δεν περιείχαν καθόλου ζάχαρη, πράγμα που τις έκανε άκρως υγιεινές για τα παιδάκια μας, μα πάνω απ’όλα ήταν εύκολες στην παρασκευή τους και επίσης σούπερ λαχταριστές! Για μια ακόμα φορά, συνειδητοποιήσαμε πως η μαγειρική μαζί με τα παιδιά μας γίνεται ένα ευχάριστο παιχνίδι. Ποιοτικός χρόνος με τα παιδιά μας, που δημιουργεί ευχάριστες αναμνήσεις για το μέλλον! Και φυσικά όταν η μαγειρική ακολουθεί και τα σωστά διατροφικά μονοπάτια, τότε είμαστε ακόμα πιο ικανοποιημένες! Άλλωστε αυτό δεν αποζητούν όλες οι μανούλες; Νόστιμα και υγιεινά πιάτα για τα παιδάκια τους και όμορφες, δημιουργικές στιγμές μαζί τους!

Ήταν από τα πιο ευχάριστα και δημιουργικά πρωινά Σαββάτου! Παιδιά και γονείς διασκεδάσαμε, δοκιμάσαμε τα γλυκάκια που μαγειρέψαμε, συναντηθήκαμε με φίλες αγαπημένες, κουβεντιάσαμε, κάναμε νέες γνωριμίες. Περάσαμε φανταστικά! Μαρία μου, ευχαριστώ πολύ που με τίμησες με την πρόσκλησή σου! Θα ήθελα να σας ευχηθώ και από ‘δω, καλή δημιουργική συνέχεια και συγχαρητήρια για την εξαιρετική ιδέα!

Επόμενος σταθμός η Θεσσαλονίκη! Ραντεβού στις 30 Μαρτίου, για ένα ακόμα live cooking seminar με τη Μαρία Χολέβα και τη Μάγκυ Ταμπακάκη. Το πού ακριβώς, θα σας ανακοινωθεί σύντομα…

Author

Hello I'm Maria, the one behind the scenes, μαμά του 8 χρόνου Γιώργου & του 5,5 χρονών Αναστάση. Τα μικρά μου αντράκια, σύμφωνα με τον τίτλο του blog - Maria's Little Men!

2 Σχόλια

Write A Comment

Pin It