Καλημέρα και καλώς ήρθατε στο ανανεωμένο μου blogoσπιτάκι!

Το σχεδιασμό και το όλο lifting, ανέλαβε η ταλαντούχος Εύα και το Jajala Majala Project! Είμαι πολύ χαρούμενη από το αποτέλεσμα και θέλω να την ευχαριστήσω, τόσο για τη δουλειά που κατέβαλε όσο και για την υπομονή και το χρόνο που αφιέρωσε, ώστε να δώσει μια νέα εμφάνιση στο blog μου! Δείγματα της δουλειάς της μπορείτε να δείτε μέσα στην προσωπική της σελίδα! 
Και τώρα, περνάω στην έκπληξη που σας είχα υποσχεθεί… 
Κι αυτή η έκπληξη, δεν είναι άλλη από την ανακοίνωση του πρώτου μου διαγωνισμού!  Ένας διαγωνισμός για εσάς με πολλή αγάπη! 
Σε συνεργασία με το Εργαστήριο Φυσικοθεραπείας “Ειρήνη Κ. Ζώρου”, χαρίζουμε σε έναν τυχερό αναγνώστη του Maria’s Lil’ Men 2 συνεδρίες θεραπευτικής μάλαξης (μασάζ) των 60′ έκαστη, με χειρομαλάξεις και μηχανήματα φυσικοθεραπείας, για ανακούφιση από μυοσκελετικά “προβλήματα”!
Πρόκειται για έναν υπερσύγχρονο χώρο, που διαθέτει εξοπλισμό και μηχανήματα υψηλής τεχνολογίας, παρέχοντας ένα πλήρες εύρος υπηρεσιών φυσικοθεραπείας! Η θεραπευτική μάλαξη είναι μία μέθοδος χειρισμού των μαλακών μορίων, βασιζόμενη σε ένα σύνολο εξειδικευμένων τεχνικών, που έχουν σκοπό τη βελτίωση του μυϊκού τόνου, την αύξηση του εύρους κίνησης των αρθρώσεων και τη βελτίωση της κυκλοφορίας του αίματος. Συνήθως αποτελεί τμήμα του φυσικοθεραπευτικού πλάνου, ΑΛΛΑ δύναται και αυτούσια να προσφέρει ανακούφιση από τυχόν μυϊκή τάση, συμβάλλοντας στην ευεξία του οργανισμού!
Για να δηλώσετε συμμετοχή στον διαγωνισμό, πρέπει να ακολουθήσετε τα εξής βήματα:
 1. Κοινοποιήστε τη φωτογραφία του διαγωνισμού που θα βρείτε εδώ
 2. Χαρίστε ένα LIKE στη σελίδα του Εργαστηρίου Φυσικοθεραπείας εδώ
 3. Χαρίστε ένα LIKE (αν δεν το έχετε κάνει ήδη) στη σελίδα του Maria’s Lil’ Men εδώ
 4. Συμπληρώστε τη φόρμα συμμετοχής που θα βρείτε παρακάτω.

  Δεκτές θα γίνουν οι συμμετοχές μέχρι την Τετάρτη 23 Μαρτίου στις 23:59.

  Όροι διαγωνισμού:

  1. Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα και συγκεκριμένα από κατοίκους Αθηνών, μιας και το δωράκι έχει τη μορφή υπηρεσίας και δεν μπορεί να αποσταλεί!
  2. Μπορείτε να δηλώσετε μόνο μια συμμετοχή ανά λογαριασμό facebook και mail.
  3. H κλήρωση θα γίνει μέσω του Random.org και ο νικητής θα ενημερωθεί από εμένα με προσωπικό μήνυμα στο e-mail που θα δηλώσει στην φόρμα συμμετοχής. Σε περίπτωση που δεν εμφανιστεί εντός 3 ημερών από την αποστολή του μηνύματος, η κλήρωση θα επαναληφθεί για την ανάδειξη νέου νικητή στη θέση του.
  4. To δώρο δεν ανταλλάσσεται με χρήματα ή με άλλο δώρο.
  5. Η διάρκεια του διαγωνισμού ορίζεται από δημοσίευσής του ως και την Τετάρτη 23/3/2016 στις 23:59.

   Σας εύχομαι καλή επιτυχία!
    
   Φιλιά

   UPDATE 25/03/2016

   GIVEAWAY WINNER IS…   Author

   Hello I'm Maria, the one behind the scenes, μαμά του 8 χρόνου Γιώργου & του 5,5 χρονών Αναστάση. Τα μικρά μου αντράκια, σύμφωνα με τον τίτλο του blog - Maria's Little Men!

   10 Σχόλια

   1. Νομίζω, πώς μετά το πάρτι μας και την όλη προετοιμασία, το διπλό μασαζάκι θα είναι ό,τι πρέπει! Χαχα!
    Με γεια τις αλλαγές, Μαρία μου! Πολύ όμορφο το ανανεωμένο σου blog! Το δε λογότυπο, πολύ έξυπνο 🙂

   2. Μου αρέσει πολύ το γαλάζιο με το μαύρο… και το λογότυπο! Άντε, καλοτάξιδο! Πάω να δω και το μασαζάκι 🙂

   3. Πολύ ωραίες οι αλλαγές Μαράκι μου!!!!!!Με γειά!!!!Και ο διαγωνισμός ότι πρέπει για εμάς τις κουρασμένες μανούλες!!φιλιά !!!!

   4. Για τις αλλαγές σου ευχήθηκα στο προφίλ σου! Όσο για τον διαγωνισμό η απόσταση δεν μου επιτρέπει να λάβω μέρος! Αχ κι έχω πρόβλημα και στον αυχένα μου!
    Kathy

   5. Μαράκι μου, πολύ μου αρέσει η ανανέωση σου!!!! Σου πάει γάντι νομίζω!
    Όσο για τον διαγωνισμό δεν θα λάβω μέρος, λόγω της δεύτερης σουσουράδας που μεγαλώνει!
    Καλή συνέχεια από εδώ και πέρα!
    Είμαι σίγουρη ότι η ανανέωση θα σε κάνει να γράφεις πιο συχνά! 🙂

   6. Πολύ ωραίες οι αλλαγές σου Μαρία, και η πάνω μπάρα με τα θέματα αλλά και η πλαϊνή είναι πολύ stylish! Μου άναψες φωτιές… :)) Για το διαγωνισμό δυστυχώς θα απέχω γιατί η απόσταση είναι θέμα.. Καλές δημιουργίες!!

   Write A Comment

   Pin It