Νέος χριστουγεννιάτικος διαγωνισμός φιλοξενείται σήμερα στο blogoσπιτάκι μου,σε συνεργασία με μία αγαπημένη crafter και φίλη μου!

Η Αλεξάνδρα είναι ένα πολύ δημιουργικό κορίτσι που αγαπά την τσόχα και τα διάφορα υφάσματα και μ’αυτά φτιάχνει όμορφα πραγματάκια για πάρτι, δώρα αλλά και πιο προσωποποιημένα δωράκια για κάθε χρήση! Έχουμε όλες γνωρίσει την αγάπη και το μεράκι της γι’αυτό που κάνει μέσα από το blog της Craftlandgr με σήμα το μικρό ελεφαντάκι!
Τελευταίες της δημιουργίες είναι τα υπέροχα χειροποίητα γούρια σε σχήμα μικρού μαξιλαριού τα οποία μπορούν να χρησιμοποιηθούν κι ως στολίδια για το δέντρο σου?
Αποφασίσαμε λοιπόν, με αυτό το διαγωνισμό να χαρίσουμε σε έναν από σας ένα γούρι για το νέο έτος!
Τι λες θα ήθελες να διεκδικήσεις ένα πρωτότυπο τυχερό γούρι για το 2017? Αν ναι, τότε ακολούθησε τα παρακάτω βήματα, δηλώνοντας τη συμμετοχή σου!
Όροι διαγωνισμού

Χάρισε ένα like στο Maria’s Lil’ Men
Χάρισε ένα like στο Craftland
Κοινοποίησε στους φίλους σου τη φωτογραφία του διαγωνισμού εδώ
Προαιρετικά ακολούθησε το Craftland στο instagram εδώ 
Συμπλήρωσε τη φόρμα που θα βρεις παρακάτω (όσοι δεν έχετε facebook μπορείτε να συμπληρώσετε την φόρμα κανονικά γράφοντας «δεν έχω fb»

Διευκρινίσεις διαγωνισμού
  • Γίνονται δεκτές συμμετοχές μόνο από Ελλάδα!
  • Μόνο μία συμμετοχή ανά λογαριασμό email (οι διπλές διαγράφονται).
  • H κλήρωση θα γίνει μέσω του Miniwebtool.com και ο νικητής θα ενημερωθεί με μήνυμα, στο οποίο πρέπει να απαντήσει εντός 2 ημερών.
  • Ο διαγωνισμός λήγει τη Δευτέρα 12 Δεκεμβρίου στις 22:00μμ.
  • Τα έξοδα αποστολής αναλαμβάνει ο δωροθέτης.
Καλή επιτυχία σε όλους!

UPDATE 13/12/2016
Η τυχερή φίλη που κληρώθηκε και κέρδισε το γούρι για το 2017, είναι η Κολάγκη Δέσποινα με fb profile Despina Despinaki! Συγχαρητήρια Δέσποινα, πάντα τυχερή!!!

Author

Hello I'm Maria, the one behind the scenes, μαμά του 8 χρόνου Γιώργου & του 5,5 χρονών Αναστάση. Τα μικρά μου αντράκια, σύμφωνα με τον τίτλο του blog - Maria's Little Men!

2 Σχόλια

    • Εγώ σ'ευχαριστώ Αλεξάνδρα μου για τη δωροθεσία!!! φιλιά πολλά

Write A Comment

Pin It